Will Terpstra
Goudsmid

NIEUW
Naast Workshops nu ook een
CURSUS EDELSMEDEN

Gedurende de workshops werd ik gevraagd om ook cursussen edelsmeden te organiseren. Daarvandaan bied ik nu ook een volledig cursusprogramma.

Zowel beginners als gevorderden kunnen terecht om de meest gangbare technieken te leren waarmee u in staat bent een sieraad te maken.

 

Gedurende 7 of10 lessen leert u ontwerpen, zagen, gieten en het afwerken van één of meerdere sieraden. Dit kan in onedele maar ook in edele metalen, met of zonder edelstenen.

 

  • De lesinhoud wordt individueel afgesproken, de groepsdynamiek heeft daarnaast een inspirerende en motiverende functie.
  • Met maximaal 6 deelnemers is voldoende persoonlijke aandacht gegarandeerd.
  • Werken in een ontspannen sfeer is van belang voor het maximale rendement.

 

In verband met maatregelen als gevolg van de Corona-pandemie vinden momenteel geen cursussen plaats. Als u belangstelling hebt voor een cursus, stuur ons een mail met uw gegevens en de voorkeur voor de onderstaande cursusmomenten. Wij houden u dan op de hoogte van actuele ontwikkeling en een mogelijk opstart.

Cursus Edelsmeden.


"De synergie tussen kennis en creativiteit".

Voorjaar cursus:

minimaal 15 cursusmomenten tussen februari en juni voor het volgen van 7 lessen á 3,5 uur op maandagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur of woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur in mijn eigen atelier in Eygelshoven. Maximaal 6 deelnemers

 

Najaar cursus:

minimaal  15 cursusmomenten tussen september en december voor het volgen van 7 lessen á 3,5 uur op maandagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur of woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur in mijn atelier in Eygelshoven. Maximaal 6 deelnemers.

De kosten voor 7x3,5 uur cursus bedragen € 285,-. Dit is exclusief materialen en gietkosten, inclusief gebruik van gereedschappen, machines en klein gereedschap.

 

Vanaf 2021

Vanaf 2021 vindt er in het ruime goed geoutilleerde atelier bij de Vrije Academie Zuid Oostelijke Mijnstreek (VAZOM) een cursus plaats op woensdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur. De opzet en aanpak is dezelfde als in mijn eigen atelier en kent ook een blok in het voorjaar en het najaar. Minimaal 15 cursusmomenten zijn beschikbaar voor 10 lessen á 2,5 uur.

 

De kosten voor 10x2,5 uur cursus € 240,-. Dit is exclusief kosten voor metalen, gietkosten en beperkt klein gereedschap, inclusief gebruik van gereedschappen en machines. Maximaal  10 deelnemers.

Het adres: Vazom, Spekhofstraat 15, 6466 LZ  Kerkrade, tel. 045 7370302 (ma t/m vr. 9.00 tot 17.00 uur) Email: info@vazom.nl Uw belangstelling kunt u per mail bij de Vazom of bij ons per mail kenbaar maken.

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE FOLLOW ME

WEBDESIGN BY: JOHN BAGGEN - INSPIRED BY WHY

Will Terpstra
Goudsmid

NIEUW
Naast Workshops nu ook een
CURSUS EDELSMEDEN